Ce-au mai făcut copiii în Iunie (Săptămâna 2)

iunie 13, 2021

În săptămâna 7-13 iunie, copiii din centrele de zi s-au bucurat de noi activități:

La Casa YANA a Fundației Yana, viitorii mentori ai centrului au intrat într-un program intensiv de formare. Ei descoperă că principalul ingredient al reușitei în orice îți propui este pasiunea, iar cele mai fructuoase rezultate ale învățării le obții… învățându-i pe ceilalți.

La Centrul de Zi Curcubeu al Asociației Favor, echipa a organizat proiectul „Domnișoara cu Stil”, care vizează problemele identității si criza de identitate la adolescenți. Copiii au dezbătut subiecte extrase din nevoile vârstei și ale preocupărilor lor. Scopul întâlnirii a fost dezvoltarea unui grup-suport care să ajute la valorificarea abiliății de comunicare, în vederea dezvoltării inteligenței interpersonale.

La Centru de Zi Roman al Fundației Sfântul Ioan Calabria, copiii au continuat sa învețe despre importanța igienei orale. Copiii au aflat care sunt gustările sănătoase pentru dinți si care sunt cele cu un conținut ridicat de zahar, apoi au decupat si lipit imagini ce reprezentau o vizită la medicul stomatolog